Spelinformatie

4 / 5 (1022 stemmen)
Beschrijving
Rayman’s Incrediballs Dodge is een knotsgek en chaotisch multiplayer spelletje. Je speelt met de grappige wezentjes uit het spel Rayman Adventure van Ubisoft. Probeer zo lang mogelijk in het spel te blijven en als allerlaatste speler in de arena over te blijven.

Hoe speel je Rayman’s Incrediballs Dodge?
In dit survival spelletje is de arena een groot grasveld dat bestaat uit groene tegeltjes. Maar vredig is het er zeker niet. Sterker nog, het is een gekkenhuis! De klodders slijm, raketten en gloeiende bolbliksems schieten je van alle kanten om de oren. Er komen keien en rotsblokken uit de lucht kelderen, en de tegels vallen soms onder je voeten vandaan. Struiken met doornige tentakels proberen je vast te grijpen, en andere spelers kunnen je uit de weg stoten.

Pak power-boosters om jezelf te beschermen. Bewapen jezelf met een schild, verzamel hartjes om je gezondheid te herstellen, en trek een paar bokshandschoenen aan om je tegenstanders van je pad te meppen. Pas op, want des te langer je in het spel weet te blijven, des te meer de arena krimpt. Iedereen wordt dichter bij elkaar gedreven, en wie over de rand valt is af!

Wat zijn de Incrediballs?
De Incrediballs zijn grappige kleine monstertjes uit het iOS en Android spel Rayman Adventure. Deze wezentjes komen uit een soort oer-eieren, de Ancient Eggs, en beschermen de Heilige Boom.

In Rayman’s Incrediballs Dodge kun je spelen met verschillende Incrediballs uit meer dan 20 geinige families. Je kunt ze allemaal verzamelen: de Snifflers, de Green Pieces, de Rhinoz, de Mastodoons, de Furballs, de Black Kitties, en nog veel meer. Pak de Lums die tijdens het spel in de arena verschijnen. Lums zijn kleine scherfjes magie die eruitzien als vuurvliegjes. Je kunt ze gebruiken om via het hoofdmenu nieuwe personages vrij te spelen. Als je genoeg Incrediballs verzamelt kun je uiteindelijk zelfs Rayman vrijspelen.
Besturing
of
Gebruik de WASD toetsen, Gebruik de pijltjestoetsen

Rayman's Incrediballs Dodge Walkthrough

Er is geen video gevonden.