Spelinformatie

4.5 / 5 (15245 stemmen)
Beschrijving
Stabfish.io is een multiplayer spelletje. Reageer snel! Rijg je tegenstanders aan je lange lans-achtige tand en klim naar de top van het scorebord. Speel allerlei monsters uit de diepste zeeën vrij. Verzamel nieuwe skins, hoedjes en de beste wapens.

Hoe speel je Stabfish.io?
In dit dot io spelletje moet je zo lang mogelijk proberen te overleven in de arena. Zwem rond en scoor punten door voedsel op te eten en andere spelers met je slagtand te doorboren. De vissen, haaien, octopussen en inktvissen die je hebt verslagen veranderen in sushi en sashimi. Eet ze snel op om nog meer punten te verdienen.

Door andere spelers neer te steken win je punten en bonussen. De tegenstanders die je hebt doorboord blijven aan je slagtand steken, waardoor je wapen steeds langer en dodelijker wordt.

Spaar punten om nieuwe skins vrij te spelen, en maak je zeemonster sterker om nieuwe wapens te bemachtigen. Pak ook de hoedjes en maskers die verslagen tegenstanders in de arena laten vallen.

Log in om je vooruitgang te bewaren zodat je een steeds hogere score kunt opbouwen en nog veel meer skins, voorwerpen en boosters kunt vrijspelen.

Hoe speel je wapens vrij in Stabfish.io?
Je kunt tijdens het spelen verschillende hoorns en slagtanden vrijspelen. Via het wapen menu kun je ook andere wapens vrijspelen om aan de snuit van je zeemonster te bevestigen, zoals drietanden, ‘chill blades’, en kettingzagen. Deze opties worden beschikbaar wanneer het je lukt je zeemonster tot level 4 te upgraden.

Stabfish.io strategie: wat zijn de beste tips?
Sterkere skins - In Stabfish.io zijn er een aantal extra krachtige skins die je vrij kunt spelen, zoals Megalodon en de Kraken. Kijk bij het skins menu om te zien welke opdrachten je moet uitspelen om de verschillende skins vrij te spelen. Zweef met je muis of vinger boven de silhouetten om de omschrijvingen te bekijken.

Keten-bonus – Elk monster in de arena heeft een gekleurde cirkel eromheen. Probeer de spelers te verslaan die dezelfde kleur hebben en je krijgt een keten-bonus (chain bonus). Des te hoger het niveau van je wapen, des te meer vijanden je moet verslaan om deze chain bonus te ontvangen.

Kill streak – Als je snel achter elkaar meerdere spelers neersteekt dan krijg je ook een andere bonus die zich op kan stapelen. Met deze zogeheten ‘kill streak’ bonus kun je binnen een korte tijd je score dramatisch verhogen.

Random Events (willekeurige evenementen) – Tijdens het spel verschijnen er pop-ups om willekeurige evenementen aan te kondigen. Bijvoorbeeld 1.5x bonuspunten als je binnen een bepaalde tijd andere spelers doorboort. Je moet er wel snel bij zijn, want deze evenementen duren maar heel eventjes!

Wanneer kwam Stabfish.io uit?
Dit spelletje verscheen oorspronkelijk in februari 2020.

Wie heeft Stabfish.io gemaakt?
Dit spel is ontwikkeld door Zytech AI.
Besturing
Gebruik je muis
Extra kracht

Stabfish.io Walkthrough

Er is geen video gevonden.