Hole.io
Craftnite.ioCraftnite.io Tanko.ioTanko.io CrazySteve.ioCrazySteve.io Ghost Fight IOGhost Fight IO ImpostorImpostor State.io - Conquer the WorldState.io - Conquer the World Stumble Boy MatchStumble Boy Match Goodgame EmpireGoodgame Empire Clash of ArmourClash of Armour Color GalaxyColor Galaxy Tank FuryTank Fury Vortex 9Vortex 9 Wanderers.ioWanderers.io KlondikeKlondike Brawlhalla Grand SlamBrawlhalla Grand Slam Surviv.ioSurviv.io Tanki OnlineTanki Online Starblast.ioStarblast.io Solitaire KlassiekSolitaire Klassiek Bubble ShooterBubble Shooter LingoLingo Mahjong ConnectMahjong Connect Moto X3MMoto X3M Mahjong ClassicMahjong Classic Love Tester 3Love Tester 3 Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Color TunnelColor Tunnel Kris MahjongKris Mahjong Geometry JumpGeometry Jump Nose HospitalNose Hospital Master GunMaster Gun Mahjong TitansMahjong Titans BlocksBlocks Pet ConnectPet Connect Spider SolitaireSpider Solitaire Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Machine City BallsMachine City Balls

Hole.io

4.1
142.341 stemmen

Hole.io is een hilarisch multiplayer spelletje. Sloop erop los en slok hele steden en dorpen op door met een zwart gat over de kaart te razen. Begin klein en werk je op van verkeerspionnen, struikjes en mensen tot vrachtwagens, huizen en zelfs enorme flats en kastelen! Bovendien wordt het spel doorlopend uitgebreid met nieuwe steden en omgevingen om te vernielen!

Hoe speel je Hole.io?

In dit spectaculaire .io spelletje bestuur je een klein zwart gat dat zomaar ergens is verschenen in een willekeurige stad. Je doel is om binnen de tijd zo veel mogelijk vernieling aan te richten door zo groot mogelijk te worden en alles op te zuigen - zelfs andere spelers!

Des te groter je wordt, des te meer zwaartekracht je op voorwerpen kunt uitoefenen. Naarmate je groeit, wordt er ook steeds meer van de kaart zichtbaar. Uiteindelijk kun je zelfs de allergrootste voorwerpen op de kaart opslokken. Andere spelers kun je ook opeten, zolang ze maar kleiner zijn dan jij. Dat levert je extra punten op en bovendien zet je ze ook vijf seconden lang buitenspel.

Je kunt kiezen uit allerlei landkaarten: Reis door de tijd en vernietig nederzettingen in het Vikingtijdperk, een stad in het feodale Japan, of een middeleeuws dorp in Duitsland. Sloop het schateiland van een piraat of leg het Wilde Westen in puin. Je kunt ook naar de toekomst reizen en een futuristische sci-fi wereld terroriseren, of een post-apocalyptisch landschap nog verder verwoesten. En er zijn nog vele andere fantasierijke omgevingen om te verkennen!

Ontketen complete chaos en speel alle beschikbare skins en verbazingwekkend gedetailleerde level maps vrij! Dit populaire spel zal zich blijven uitbreiden en verbeteren, dus blijf terugkomen om te kijken of er weer nieuwe updates zijn.

Wat zijn goede tips en trucs om te winnen in Hole.io?


Vermijd andere spelers vroeg in het spel
Aan het begin van het spel kun je het beste uit de buurt van andere spelers blijven. Spelers die nog relatief klein zijn kunnen de meeste voorwerpen op de kaart nog niet opzuigen. Wat je kunt eten is dus beperkt, en daarom is de concurrentie voor voedsel groot. Als je achter alle andere spelers blijft hangen kun je straks alleen hun restjes oprapen. Zoek juist naar plekken als parken, tuintjes en boerderijen. Hier kun je potplantjes, tuinstoeltjes, hooibalen en andere kleine dingen vinden. Wees er als eerste bij zodat je alle kleine voorwerpen snel kunt opeten.

Groot is niet altijd goed
Als wat groter wordt, is het verleidelijk om je meteen op veel grotere voorwerpen te richten. Grotere voorwerpen leveren dan wel meer groeipunten op, maar ze zijn vaak moeilijker naar binnen te werken. De grootte van voorwerpen is vrij gemakkelijk te onderschatten, en lange voorwerpen kunnen zijwaarts kantelen en klem komen te liggen. Vaak levert het meer op om een grote hoeveelheid kleinere voorwerpen in één keer op te zuigen.

Gebruik de zwaartekracht om grotere voorwerpen aan te trekken
Mocht het toch nodig zijn, dan is er wel een manier om de zwaartekracht te gebruiken om langwerpige spullen (bijvoorbeeld hekken en bussen) op te eten. Benader ze langzaam van één kant en glijd er vervolgens in de lengte onderdoor. Hierdoor kantelen ze en vallen ze toch in het gat. Soms helpt het bij hoge, dunne voorwerpen zoals lantaarnpalen en flatgebouwen ook om langzaam te gaan. Dit helpt te voorkomen dat ze omvallen en dwars over het zwarte gat komen te liggen, waardoor ze de opening blokkeren.

Opgegeten? Het is nog niet voorbij!
Als je door een andere speler wordt opgegeten, verspil dan geen tijd. Je ligt namelijk nog niet uit het spel. Je kunt misschien 5 seconden niets eten en niet meedoen, maar je kunt je nog wel over de landkaart verplaatsen. Blijf in beweging en gebruik deze kostbare 5 seconden straftijd om een strategische plek te zoeken waar je meteen verder kunt om een inhaalslag te maken.

Wanneer werd Hole.io voor het eerst uitgebracht?

Dit spel kwam eerst in juni 2018 uit voor Android en iOS. Het werd een maand later, in juli 2018, uitgebracht als online game.

Wie ontwikkelde Hole.io?

Dit spel is ontwikkeld door de game studio Voodoo.