Spelinformatie

4 / 5 (137122 stemmen)
Beschrijving
Impostor is een arcade spelletje dat is gebaseerd op gezelschapsspelletjes als Maffia en Weerwolven. Jij bent in dit spelletje de alien Impostor. Kun jij het ruimteschip saboteren en de echte bemanningsleden om zeep helpen?

Hoe speel je Impostor
Impostor is een versimpelde versie van het bekende spelletje Among Us. In het originele spel krijg je willekeurig een rol toebedeeld: een Crewmate (bemanningslid) of een Impostor (bedrieger). Als je een Crewmate bent, moet je de ruimtemissie in stand houden door het schip te repareren en de saboteurs op te sporen.

Ben je een Impostor, dan moet je het schip juist kapotmaken. De Crewmates die in staat zijn om jou te identificeren moet je snel vermoorden. Bedriegers die gesnapt zijn worden namelijk gedood of worden het uit het ruimteschip gegooid (en dan ben je natuurlijk ook dood…).

De meeste spelers van Among Us vinden de rol van de geniepige Impostor het leukste om te spelen. Maar om het spel te spelen zijn er altijd veel meer bemanningsleden nodig dan bedriegers, en dus komt het veel minder vaak voor dat je de rol van Impostor krijgt toebedeeld. Natuurlijk is het ook leuk om detective te spelen en je redeneringsvermogen op de proef te stellen, maar als je toch het liefst de Impostor speelt dan is dit hét spel voor jou. Hier ben je namelijk altijd de Impostor!

Alien Impostor: Wordt Niet Gesnapt!
Ren door het schip en voer al je sabotageplannen uit. Maak de belangrijke onderdelen van het schip kapot zodat de ruimtemissie helemaal misloopt. Aan het begin van iedere ronde rennen de Crewmates alle kanten op om essentiële taken te volbrengen. Doe alsof je erbij hoort, maar houd ondertussen ook een oogje op de Task-meter (taken-meter). Als deze vol is, loopt het schip weer optimaal en verlies je het spel. Zorg ervoor dat de voortgang stokt.

Breek de computers en de zuurstof-generator. Je kunt ook de echte bemanningsleden vermoorden voordat ze hun taken kunnen volbrengen. Zorg wel dat je het heel stiekem doet. Als er een lichaam wordt gevonden en jij staat er vlak naast, dan ziet dat er natuurlijk nogal verdacht uit. Doe alsof je machines aan het repareren bent of verstop je in een van de ventilatieschachten zodat niemand je ziet.

Publicatiedatum
Dit spelletje kwam voor het eerst uit in 2021.

Developer
Impostor werd ontwikkeld door Kevin Games.
Besturing
of
Bewegen
Gebruik je muis

Impostor Walkthrough

Er is geen video gevonden.