Impostor
Hole.ioHole.io Craftnite.ioCraftnite.io Stumble Boy MatchStumble Boy Match Clash of ArmourClash of Armour Goodgame EmpireGoodgame Empire Tanko.ioTanko.io Vortex 9Vortex 9 Tank FuryTank Fury CrazySteve.ioCrazySteve.io Ghost Fight IOGhost Fight IO KlondikeKlondike Tanki OnlineTanki Online Brawlhalla Grand SlamBrawlhalla Grand Slam Rainbow But Its Alphabet LoreRainbow But Its Alphabet Lore Empire: World War 3Empire: World War 3 DarkorbitDarkorbit Rayman's Incrediballs DodgeRayman's Incrediballs Dodge ExploderExploder Tropical MatchTropical Match Shape ShiftingShape Shifting Idle Factory DominationIdle Factory Domination Crystal ConnectCrystal Connect Hyper SurviveHyper Survive 3D Ball Balancer3D Ball Balancer Mahjong Connect GoldMahjong Connect Gold Music RushMusic Rush LingoLingo Solitaire KlassiekSolitaire Klassiek Bubble ShooterBubble Shooter Paper.io 2Paper.io 2 Moto X3MMoto X3M Mahjong ConnectMahjong Connect Love Tester 3Love Tester 3 Color TunnelColor Tunnel Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Geometry JumpGeometry Jump Mahjong ClassicMahjong Classic Kris MahjongKris Mahjong 3D Free Kick World Cup 183D Free Kick World Cup 18 Nose HospitalNose Hospital Penalty Shooters 2Penalty Shooters 2 Master GunMaster Gun Mahjong TitansMahjong Titans Machine City BallsMachine City Balls BlocksBlocks Block BlastBlock Blast Pet ConnectPet Connect Fireboy and Watergirl 5: ElementsFireboy and Watergirl 5: Elements Spider SolitaireSpider Solitaire Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter

Impostor

4.1
410.273 stemmen

Impostor is een arcade spelletje dat is gebaseerd op gezelschapsspelletjes als Maffia en Weerwolven. Jij bent in dit spelletje de alien Impostor. Kun jij het ruimteschip saboteren en de echte bemanningsleden om zeep helpen?

Hoe speel je Impostor


Impostor is een versimpelde versie van het bekende spelletje Among Us. In het originele spel krijg je willekeurig een rol toebedeeld: een Crewmate (bemanningslid) of een Impostor (bedrieger). Als je een Crewmate bent, moet je de ruimtemissie in stand houden door het schip te repareren en de saboteurs op te sporen.

Ben je een Impostor, dan moet je het schip juist kapotmaken. De Crewmates die in staat zijn om jou te identificeren moet je snel vermoorden. Bedriegers die gesnapt zijn worden namelijk gedood of worden het uit het ruimteschip gegooid (en dan ben je natuurlijk ook dood…).

De meeste spelers van Among Us vinden de rol van de geniepige Impostor het leukste om te spelen. Maar om het spel te spelen zijn er altijd veel meer bemanningsleden nodig dan bedriegers, en dus komt het veel minder vaak voor dat je de rol van Impostor krijgt toebedeeld. Natuurlijk is het ook leuk om detective te spelen en je redeneringsvermogen op de proef te stellen, maar als je toch het liefst de Impostor speelt dan is dit hét spel voor jou. Hier ben je namelijk altijd de Impostor!

Alien Impostor: Wordt Niet Gesnapt!

Ren door het schip en voer al je sabotageplannen uit. Maak de belangrijke onderdelen van het schip kapot zodat de ruimtemissie helemaal misloopt. Aan het begin van iedere ronde rennen de Crewmates alle kanten op om essentiële taken te volbrengen. Doe alsof je erbij hoort, maar houd ondertussen ook een oogje op de Task-meter (taken-meter). Als deze vol is, loopt het schip weer optimaal en verlies je het spel. Zorg ervoor dat de voortgang stokt.

Breek de computers en de zuurstof-generator. Je kunt ook de echte bemanningsleden vermoorden voordat ze hun taken kunnen volbrengen. Zorg wel dat je het heel stiekem doet. Als er een lichaam wordt gevonden en jij staat er vlak naast, dan ziet dat er natuurlijk nogal verdacht uit. Doe alsof je machines aan het repareren bent of verstop je in een van de ventilatieschachten zodat niemand je ziet.

Publicatiedatum

Dit spelletje kwam voor het eerst uit in 2021.

Developer

Impostor werd ontwikkeld door Kevin Games.

Besturing
of
Bewegen
Gebruik je muis

FAQ - Veelgestelde vragen

Wat is Impostor en hoe verschilt het van Among Us?

Impostor is een arcadespel geïnspireerd door populaire partyspellen zoals Mafia en Weerwolven, dat sterk lijkt op het populaire spel Among Us. Echter, in tegenstelling tot Among Us, waar spelers willekeurig de rol van Crewmate of Impostor kunnen krijgen, wordt de speler in Impostor altijd de rol van de Impostor toegewezen. Het hoofddoel is om het ruimteschip te saboteren en Crewmates uit te schakelen zonder betrapt te worden.

Hoe speel ik als de Impostor zonder ontdekt te worden?

Om als de Impostor te spelen, moet je je mengen onder de Crewmates door te doen alsof je taken uitvoert en schade aan het ruimteschip repareert. Saboteer strategisch het schip en schakel Crewmates uit wanneer ze geïsoleerd zijn. Gebruik de luchtventilatie voor snelle en onopgemerkte beweging door het schip. Het is cruciaal om je acties zorgvuldig te beheren om geen verdenking te wekken onder de Crewmates.

Wat zijn strategieën voor het saboteren van het schip en het doden van Crewmates?

Focus op het saboteren van kritieke onderdelen van het schip, zoals de zuurstofgenerator en machines, om chaos te creëren en Crewmates weg te lokken van hun taken. Dit vertraagt niet alleen hun missie, maar biedt ook kansen om geïsoleerde Crewmates uit te schakelen.

Wat moet ik doen als het lichaam van een Crewmate wordt gevonden en gerapporteerd?

Als een lichaam wordt gevonden en gerapporteerd, is het cruciaal om onschuldig te handelen en je te mengen in de discussies en verdenkingen van de Crewmates. Kom niet in de buurt van het lichaam wanneer het ontdekt wordt en gebruik de chaos om twijfel te zaaien over anderen. Gebruik het chatsysteem van het spel strategisch om verdenking van jezelf af te leiden en op andere Crewmates te plaatsen.