Spelinformatie

3.5 / 5 (34584 stemmen)
Beschrijving
Pet Connect is een puzzel spelletje met schattige diertjes. Maak combinaties met de katjes, puppy’s, panda’s, zeehondjes en andere lieve beestjes. Probeer alle stenen van tafel te spelen voordat de tijd op de klok om is en de balk leeg raakt.

Hoe speel je Pet Connect?
In dit verbind spelletje moet je paren maken met de gelijke stenen. Je kan ze alléén met elkaar verbinden als je er een lijn tussen kunt trekken. Die lijn mag niet meer dan twee rechthoekige bochten maken, en mag ook niet door andere stenen heen lopen.

In elk nieuw level verandert er iets: Soms schuiven de tegels omhoog, omlaag of opzij wanneer er ergens een gat valt. Er worden ook steeds nieuwe plaatjes aan de verzameling stenen toegevoegd.

Bovenaan iedere puzzel zie je hoeveel tijd je nog over hebt om het level uit te spelen. De balk loopt langzaam leeg, en als hij op is dan is de tijd voorbij. Maar let op: door combinaties te maken kun je de balk steeds weer een klein beetje aanvullen!

Als je vast komt te zitten en even geen combinaties meer kunt vinden, dan kun je op HINT drukken om een aanwijzing te zien. Twee stenen die je kunt verbinden worden dan uitgelicht en krijgen een blauw randje. Als er geen combinaties meer mogelijk zijn worden de resterende stenen automatisch door elkaar geschud zodat je gewoon door kunt blijven spelen.

Wanneer werd Pet Connect voor het eerst uitgegeven?
Deze gratis online HTML5-versie van het spel kwam voor het eerst uit op 24 april 2017.

Wie heeft Pet Connect ontwikkeld?
De ontwikkelaar van dit spelletje is Agame.
Besturing
Gebruik je muis

Pet Connect Walkthrough

Er is geen video gevonden.