Spelinformatie

3.5 / 5 (38232 stemmen)
Beschrijving
Mahjong Connect is een bordspelletje dat ook wel bekend is onder de namen MahJongCon, Shisen-Sho, en Nikakudori. Het is een variatie op mahjong solitaire. Ruim de stenen van het bord door de gelijke paren met elkaar te verbinden.

Hoe speel je Mahjong Connect
Het doel is om alle 12 de levels uit te spelen voordat de tijd op de klok om is. Je kunt de stenen wegspelen door de gelijke paren met elkaar te verbinden, maar je kunt niet zomaar twee willekeurige stenen uitkiezen. Je kunt de paren alleen verbinden als je er een lijn tussen kunt trekken die niet meer dan twee bochten maakt. De lijn mag ook niet door andere stenen heen lopen.

Mahjong Connect strategie
In tegenstelling tot het traditionele mahjong, is dit spelletje ontworpen om in je eentje te spelen. Het spel gebruikt wel de traditionele Chinese mahjong stenen, zoals de cirkels, de bamboes, en de nummertekens. Kijk goed naar de randen, want daar kun je beginnen met zoeken naar gelijke paren om weg te spelen. Twee gelijke stenen die vlak naast elkaar liggen kun je ook wegspelen.

Als je even niet meer weet wat je moet doen, kun je op de knop drukken om een hint te krijgen. Je mag 5 keer om een hint vragen.

Publicatiedatum
De originele Flash-versie van dit spelletje verscheen voor het eerst online in de zomer van 2009. Deze HTML5-versie werd voor het eerst uitgebracht april 2017.

Developer
De originele Flash-versie van Mahjong Connect werd ontwikkeld door Front Network, en de HTML5 remake is door Azerion gemaakt.
Besturing
Gebruik je muis

Mahjong Connect Walkthrough

Er is geen video gevonden.