Spelinformatie

4 / 5 (188623 stemmen)
Beschrijving
Moto X3M is een motorspelletje vol krankzinnige stunts. Probeer elke racebaan binnen een recordtijd uit te rijden en maak allerlei gevaarlijke sprongen. De 22 ritten zitten bomvol heftige explosies en extreme hindernissen!

Hoe speel je Moto X3M
In dit stunt spelletje is het belangrijkste doel om heelhuids over de eindstreep te komen. Als je dat ook nog eens snel voor elkaar krijgt is dat helemaal mooi meegenomen. Spring op je crossmotor en overwin zelfs de meest bizarre hindernissen op deze 22 racebanen aan het strand. Zet je helm goed op en laat je motor op volle toeren draaien. Het wordt een wilde rit!

Race over de hellingen, spring de lucht in en maak voor- of achterwaartse salto’s. Door snel over de eindstreep te komen kun je per stuntbaan 3 sterren winnen. Gebruik de sterren om nieuwe motorfietsen en coureurs vrij te spelen. In de eerste paar levels valt het nog mee met de hoeveelheid dodelijke hindernissen, maar des te verder je komt, des te drukker en heftiger de stunts zullen worden.

Moto X3M strategie: tips en trucs
Door mooie stunts te doen kun je tijd van je eindscore afhalen. Je moet de stunts wel goed afronden door netjes op je wielen te landen, en niet op je hoofd. Ongelukken kosten je tijd, dus je mag af en toe best op de rem trappen. Soms loont het juist om vaart te minderen als je een nieuwe hindernis tegenkomt. Zo heb je tenminste tijd om te zien hoe je er het beste langs komt.

Als je bij je eerste poging geen toptijd neerzet is dat geen probleem. Je mag de levels zo vaak opnieuw proberen als je wilt. Zo kun je uiteindelijk iedere sprong helemaal perfect uitvoeren. De stoplichten die je onderweg tegenkomt zijn checkpoints. Als je coureur onderweg wordt opgeblazen of van de motor wordt geslingerd, kun je vanaf het stoplicht weer verder rijden.

Moto 3XM serie
Moto 3XM is deel van een serie. Deze aflevering speelt zich af aan het strand, en iedere andere aflevering heeft ook een uniek thema. Vind je dit spel leuk, probeer dan ook de andere spellen uit deze motorcross serie.

Publicatiedatum
Moto X3M verscheen voor het eerst in mei, 2015.

Developer
Dit spel werd ontwikkeld door MadPuffers.
Besturing
Gebruik de pijltjestoetsen

Moto X3M Walkthrough

Er is geen video gevonden.