Spelinformatie

4 / 5 (20323 stemmen)
Beschrijving
Mahjong Dimensions is een 3D puzzel spelletje. Swipe om de stenen in het midden te draaien en van alle kanten te bekijken. Zoek de gelijke stenen binnen de tijd bij elkaar in deze spannende puzzel die de opperste concentratie vereist.

Hoe speel je Mahjong Dimensions?
In dit 3D mahjong spelletje moet je snel handelen om het spel uit te spelen. Je hebt namelijk maar 2:55 minuten, of 175 seconden, om aan een stuk door drie mahjong puzzels uit te spelen. Ieder level telt weer meer stenen, waardoor de moeilijkheidsgraad oploopt. Door de eerste twee levels zo snel mogelijk af te ronden houd je meer tijd over voor het derde en moeilijkste niveau.

Tik twee gelijke stenen aan om ze weg te spelen. Je kunt de stenen echter alleen selecteren en combineren als ze aan de linker- en rechterkant niet door andere stenen worden ingebouwd. Zoek dus langs de randen van de cluster naar stenen die je kunt pakken.

Swipe om de stapel stenen in het midden om te draaien en van alle kanten te bekijken. Je kunt namelijk niet altijd zien welke stenen er achteraan liggen. Speel alle stenen weg om de puzzels op te lossen.

Zijn er Tips voor Mahjong Dimensions?
Er zijn verschillende manieren om je score te verhogen in dit spelletje:
Speed Match Combo – Als je een combo binnen drie seconden opvolgt met nog een combo, dan wordt je score vermenigvuldigd. Deze bonus kan zich opstapelen, waardoor je heel veel extra punten kunt winnen door snel achter elkaar combo’s te blijven maken.

Multi-match Combo – Je wint ook een bonus als je meerdere keren achter elkaar hetzelfde icoontje weet weg te spelen. Deze bonus komt natuurlijk minder vaak voor, maar kan ook veel extra punten opleveren.

Shuffle – Als je vast komt te zitten, vergeet dan niet dat je per level één keer alle overgebleven stenen door elkaar mag schudden. Zo komen er weer nieuwe combo’s in zicht en kun je sneller doorgaan.

Vergeet niet dat je de cluster stenen in het midden altijd kunt draaien. Zo spoor je ook nieuwe combinaties op die je anders niet had kunnen zien.

Hoe krijg ik meer tijd in Mahjong Dimensions?
We hebben ook een aantal clone-versies van het spel waarin je meer tijd krijgt om de levels uit te spelen: 350, 470, 640, of 900 seconden in plaats van de luttele 175 tellen die je in het originele spelletje krijgt.

De grafische kwaliteit van deze clones is wel zichtbaar minder dan het origineel, maar als je steeds vastloopt in Mahjong Dimensions omdat je gewoonweg niet genoeg tijd hebt, probeer dan een deze versies. Zo kun je toch van het spel genieten en uitgebreid oefenen.

Wanneer kwam Mahjong Dimensions uit?
Dit spel verscheen in December 2019.

Wie heeft Mahjong Dimensions gemaakt?
Dit spel is ontwikkeld door de game studio Arkadium.
Besturing
Gebruik je muis

Mahjong Dimensions Walkthrough

Er is geen video gevonden.