Spelinformatie

4 / 5 (1518 stemmen)
Beschrijving
Superhero.io 2 is een multiplayer .io spelletje, en is het vervolg op het eerste Superhero.io spel. Dit spel heeft een grotere arena en allerlei superhelden die je vrij kunt spelen. Daag andere spelers uit tot een epische super-strijd!

Hoe speel je Superhero.io 2?
Ren door de multiplayer arena en mep de andere spelers met je wapen om ze uit te schakelen. Pak de stippen om je held of superschurk in de ranglijsten te laten stijgen, en zoek naar muntjes om upgrades vrij te spelen. Je kan je personage weer tot leven brengen en verder spelen als je wordt verslagen, maar je kunt ook je gespaarde muntjes inzetten om je held sneller te laten rennen en aanvallen.

Om andere spelers aan te vallen moet je zorgen dat je ze goed binnen het bereik van je wapen weet te drijven. Pak de schilden en speed boosters, en steel de wapens van andere personages. Je kunt ook een power booster pakken waardoor je voor korte tijd in een reus verandert en extra bereik hebt met je wapen. Pas wel op, want je bent wel groter maar niet onsterfelijk!

Hoe werken de helden-evoluties in Superhero.io 2?
In dit spelletje doorloop je niet een serie evoluties zoals dat in het eerste spel wel het geval is. In plaats daarvan kun je de superhelden en superschurken via het lobby menu vrijspelen. Zo kun je makkelijker met de helden spelen die in het originele Superhero.io spelletje heel moeilijk te krijgen zijn, zoals Vision, Blue Beetle, Green Lantern, Wonder Woman, en de rest!

Wat zijn de beste Tips voor Superhero.io 2?
Gebruik waar mogelijke de gratis upgrade opties. Zo nu en dan kun je bepaalde upgrades gratis krijgen. Maak er meteen gebruik van, want dan kun je de muntjes die je hebt opgespaard weer ergens anders voor inzetten. In dit spelletje kun je ook dagelijkse opdrachten en beloningen sparen. Check dus geregeld in om er je voordeel mee te halen.

Probeer grote groepsgevechten te vermijden. Je raakt namelijk makkelijk ingesloten en je kunt je niet tegen aanvallen van alle kanten tegelijk verdedigen. Soms kun je wel vanaf de zijlijnen toeslaan om even snel een paar kills te scoren, maar duik snel weer weg voordat andere spelers van achteren toesnellen om jou ook in te sluiten.

Wanneer kwam Superhero.io 2 uit?
Dit spelletje werd voor het eerst uitgebracht op 9 mei 2022.

Wie heeft Superhero.io 2 gemaakt?
Dit spelletje is gemaakt door Lora Studio. Deze ontwikkelaar heeft ook het eerste Superhero.io spel gemaakt.
Besturing
Gebruik je muis

SuperHero.io 2 Walkthrough

Er is geen video gevonden.