Spelinformatie

4 / 5 (1449 stemmen)
Beschrijving
Rabbids: Volcano Panic is een doldwaas en chaotisch survival spelletje. De vulkaan op het Rabbids Eiland staat op springen! Ren over de afbrokkelende stenen en blijf zo lang mogelijk in leven!

Hoe speel je Rabbids Volcano Panic
De pruttelende vulkaan die in het hart van het Rabbids Eiland ligt leek zo goed te passen bij het licht ontvlambare karakter van de Rabbids… totdat de vulkaan ineens uitbarstte! Nu is het ineens grote paniek. Alle spelers moeten over de zwevende tegeltjes rennen en proberen er niet doorheen te vallen.

Als je op een tegeltje stapt begint het te breken. Er verschijnen steeds meer barsten in, en uiteindelijk vallen de stenen onder je voeten vandaan. Val je er doorheen dan kom je op de laag eronder terecht, en nog eens, en nog eens, tot je uiteindelijk in de poel kokende lava onder in de krater plonst.

Probeer zo lang mogelijk in het spel te blijven. Je kunt grappige items verzamelen zoals vliegmachines, stuiterende springveren, en hete pepertjes waar je keihard van gaat rennen (dankzij de, laten we zeggen, heftige windkracht van achteren).

Verzamel muntjes om allerlei nieuwe kostuums voor je Rabbids vrij te spelen via het winkelmenu (zie de icoontjes in de balk onderaan het hoofdmenu). Door het spel meerdere keren te spelen en je rang te verhogen kun je ook andere spelmodussen vrijspelen.

Wie of wat zijn de Rabbids?
De Raving Rabbids zijn konijn-achtige wezens met grote uitpuilende ogen en twee enorme voortanden. Ze verschenen voor het eerst in de spelletjes van Rayman. Daar waren ze de slechteriken. Maar de wilde kleine wezens waren zo populair dat ze zijn uitgegroeid tot hun eigen franchise, met hun eigen games en videos.

Hoewel de Rabbids nog altijd uit zijn op wereldheerschappij en graag snode plannetjes smeden, worden ze niet altijd meer neergezet als kwaadaardig. Ze zijn vooral ontzettend wild en chaotisch. Hun leider (of eigenlijk meer hun dictator) is Professor Barranco 3. Je herkent hem aan zijn ene rode oog en de legerhelm die hij soms aan heeft. De strijdkreet van de Rabbids is “BWAAAH!”
Besturing
Gebruik je muis
Gebruik de pijltjestoetsen

Rabbids Volcano Panic Walkthrough

Er is geen video gevonden.