Spelinformatie

4.5 / 5 (2409 stemmen)
Beschrijving
Assassin’s Creed Freerunners is een multiplayer actie spelletje met allerlei populaire personages uit de bekende game serie van Ubisoft. Betreed de animus en ontsnap uit de tempels en kastelen om het synchronisatiepunt te bereiken.

Hoe speel je Assassin’s Creed Freerunners
Je begint in de Desync spelmodus. Spelers betreden de animus samen met een team andere sluipmoordenaars en moeten de snelste renners van de groep proberen bij te houden. Gebruik parkour stunts, wall runs, en andere freerunning technieken om over de platforms en muren van het kasteel te springen.

Ontwijk de vallen en de vernietigende wall of death om je missie tot de finish te volbrengen. Verzamel onderweg zoveel mogelijk goud en punten om je rang te verhogen. Door meerdere parcoursen af te leggen en tot een steeds hogere rang op te klimmen kun je ook andere game modes vrijspelen.

Maak dubbele sprongen om de hoogste platforms te beklimmen. Iedere sluipmoordenaar kan zich ook aan de muren vastgrijpen, zichzelf aan de rand omhoog trekken, en van muur tot muur springen. Gebruik de luifeldoeken als trampolines, klim in de touwen, en slinger via de vlaggenstokken door de lucht, maar zorg dat je niet valt!

Personages vrijspelen in Assassin’s Creed: Freerunners
Het goud dat je hebt verzameld kun je gebruiken om nieuwe personages vrij te spelen. De personages die je in deze Ubisoft Nano game kunt vrijspelen komen uit allerlei verschillende delen en tijdperken van het Assassin’s Creed universum. Speel bijvoorbeeld de Syrische meester Altair vrij, of Desmond’s Italiaanse voorouder Ezio. Spaar voor Edward en Adéwalé uit Black Flag, Alexios en Kassandra uit Odyssey, en de Viking Eivor uit Valhalla.

Er zijn bovendien nog vele andere personages te winnen in dit spel, en je kunts ze allemaal bekijken via het winkelmenu (het boodschappentasje in de balk onderaan het scherm). Blader door de tabs ‘common’, ‘uncommon’, ‘rare’ en ‘epic’ om ze allemaal te zien en te verzamelen. Ieder personage heeft een unieke verdeling aan skills.
Besturing
+
Spatiebalk
Springen

Assassin's Creed Freerunners Walkthrough

Er is geen video gevonden.