Spelinformatie

4 / 5 (835 stemmen)
Beschrijving
All-Star Blast! is een Bomberman battle royale spelletje met allerlei personages uit de bekende games en series van Ubisoft. Ren door het doolhof, breek de kratten in stukken en blaas al je tegenstanders op.

Hoe speel je All-Star Blast!
Het doel is om als laatste speler in het Bomberman doolhof over te blijven. Ren door de nauwe gangetjes en blaas de kratten op die je pad versperren. Zorg er wel voor dat je niet door je eigen bommen opgeblazen wordt! Soms zitten er in de kratten ook power-boosters verstopt die je kunt pakken.

Er bevinden zich ook andere spelers in de doolhoven van dit multiplayer spelletje. Probeer op ze af te sluipen en leg je bommen zo neer dat je tegenstanders klem komen te zitten en worden opgeblazen. Naarmate het spel vordert krimpt de arena steeds verder in. Langs de randen schieten planten uit de grond en alle spelers worden steeds meer naar het midden gedreven voor de beslissende confrontatie.

Alle personages vrijspelen in All-Star Blast!
In dit Ubisoft Nano game kun je maar liefst 25 personages uit allerlei verschillende Ubisoft games vrijspelen. Onder andere personages uit Assassin’s Creed, de avonturen van Rayman, de Tom Clancy spionnen-games, Far Cry, Brawlhalla, en nog veel meer. Je kunt ze allemaal bekijken in het winkelmenu (tik op het kleine winkeltasje in de balk onderaan het hoofdscherm).
Besturing
Bewegen
Spatiebalk
Bom plaatsen

All-Star Blast! Walkthrough

Er is geen video gevonden.