Spelinformatie

4 / 5 (7141 stemmen)
Beschrijving
Basketball Legends 2020 is het vervolg op het populaire sport spelletje Basketball Stars. Je kunt solo of 2-player wedstrijden spelen met de meest beroemde basketballers van de afgelopen jaren. Met onder andere LeBron James, Luka Doncic en nog vele anderen.

Hoe speel je Basketball Legends 2020
Kies of je met 2 spelers of solo wilt spelen. Je kunt een snelle wedstrijd (quick match) spelen, of meedoen aan een toernooi (tournament mode). Ook kun je deze keer eerst vrij trainen om de moves van je basketbalspeler onder de knie te krijgen. Schiet de bal door de hoepel en win door veel 3-punters te scoren en dunks te maken.

Je kunt uit ieder beschikbaar basketbalteam één van de drie spelers kiezen. Iedere speler heeft een speciale move waar hij om bekend staat: verdediging, fast break, of een mega dunk. Kies degene waarmee jij wilt spelen.

Welke spelers zitten er in Basketball Legends 2020?
Je kunt kiezen uit sterren als LeBron James, Anthony Davis, Giannis Antetokounmpo, Luka Doncic, James Harden, Jarrett Allen, Stephen Curry, Nikola Jokic, Kawhi Leonard en nog vele anderen!

Hoe gooi je de bal in Basketball Legends 2020?
Je kunt de bal werpen door op de actie-toets (X/L) te tikken terwijl je aanvalt (dus als jij de bal hebt). Je basketballer gooit de bal ook automatisch op het moment dat je neerkomt nadat je een sprong hebt gemaakt.

Hoe steel je de bal in Basketball Legends 2020?
Als je tegenstander de bal heeft en jij dus verdedigend moet spelen, kun je op de actie-toets (X/L) drukken om de bal uit zijn handen te slaan. Je kunt dit alleen doen als je dicht genoeg bij je tegenstander bent. Je tegenstander blijft dan even verdwaasd achter. Maar pas op: hij kan je ook ontwijken door een korte sprint te trekken.

Hoe maak je een slam dunk in Basketball Legends 2020?
Als de speciale skill van jouw speler een super dunk is, dan kun je de ‘Special Move’-toets indrukken (Z/K) om deze actie uit te voeren (als je tenminste genoeg kracht hebt opgespaard). Anders kun je ook omhoog springen en op de actie-toets (X/L) drukken als je vlakbij de hoepel bent.

Release Date
Dit spel kwam uit in september 2020.

Developer
Basketball Legends 2020 is gemaakt door MadPuffers. Zij ontwikkelden ook het populaire spel Basketball Stars en de Moto X3M serie.
Besturing
Speler 1
Gebruik de WASD toetsen
B
Actie
V
Speciale beweging
Speler 2
Gebruik de pijltjestoetsen
L
Actie
K
Speciale beweging
Single player
Gebruik de pijltjestoetsen
X
Actie
Z
Speciale beweging

Basketball Legends 2020 Walkthrough

Er is geen video gevonden.