Spelinformatie

4 / 5 (18607 stemmen)
Beschrijving
Basket Random is een grappig 2-player spelletje waarin je basketbal speelt met een team wankele stokfiguurtjes. Stuiter en tuimel over het basketbalveld. Pak de bal en blokkeer de worpen van je tegenstanders. De eerste speler die 5-punten haalt heeft gewonnen!

Hoe speel je Basket Random
Speel dit basketbal spelletje in je eentje, of deel het keyboard met je vrienden om wedstrijdjes tegen elkaar te spelen. Beide spelers hebben een team van twee stickman basketballers, een aanvaller en een verdediger. Je sporters zijn alleen nogal moeilijk te besturen. Ze kunnen hoog springen, maar struikelen ook makkelijk over hun eigen voeten en hun lange armen zwaaien ook wild alle kanten op.

Dit levert allerlei hilarische en chaotische taferelen op wanneer de spelers in het veld over elkaar heen struikelen terwijl ze de bal proberen te bemachtigen of te dunken. In iedere ronde verschijnt er weer een nieuwe achtergrond, met een nieuw stel basketballers en nieuwe kostuums.

Publicatiedatum
Dit spel verscheen voor het eerst op April 21, 2020.

Developer
Basket Random is gemaakt door RHM Interactive. Ze hebben ook nog een aantal andere sport spelletjes in dezelfde stijl ontwikkeld, zoals Soccer Random en Boxing Random.
Besturing
Speler 1
of
Actie
Speler 2
W
Actie

Basket Random Walkthrough

Er is geen video gevonden.