Spelinformatie

4 / 5 (17902 stemmen)
Beschrijving
Basketball Stars is een sportspelletje waarin je speelt met wereldberoemde basketbalspelers zoals LeBron James, James Harden, en nog vele anderen! Speel solo of deel je keyboard met je vrienden voor wedstrijdjes 1-op-1 of 2-tegen-2.

Hoe speel je Basketball Stars
In dit basketbal spelletje kun je kiezen tussen korte wedstrijdjes (“quick match”) of een toernooi (“tournament mode”). Elke ronde duurt 1 minuut. Probeer binnen de tijd meer punten te scoren dan je tegenstander door de bal door de hoepel te gooien. Je kunt dunken, 3-punters maken, of de bal naar je teamgenoot passen en een alley-oop scoren.

Kies spelers uit een grote cast bekende basketballers, zoals LeBron James, Shaquille O’Neal, Michael Jordan, James Harden, Dennis Rodman, Stephen Curry, Derrick Williams en nog vele andere basketbal legendes! Iedere speler die je kiest heeft een unieke vaardigheid waar hij bekend om staat. Zo kun je teams kiezen die goed bij elkaar aansluiten en precies de skills hebben die jij het gaafst vindt.

Dunken in Basketball Stars
Wil je weten hoe je moet dunken in Basketball Stars? Spring en druk op de actie-toets als je dicht genoeg bij de hoepel bent om een dunk te maken. (De actie-toets is B voor speler 1, en L voor speler 2.) Je kunt ook je unieke move gebruiken door op de ‘special ability’-toets te drukken. Als de unieke move van jouw aanvaller een dunk is, voert hij een mega-krachtige dunk uit die door niemand te stoppen is.

De bal stelen in Basketball Stars
Je kunt de bal van een andere speller afpakken door langs het personage te rennen en op het juiste moment de actie-toets aan te tikken. Je slaat dan niet alleen de bal uit de handen van je tegenstander, maar laat hem ook even verdwaast achter, waardoor je snel weg kunt komen. Je kunt dit ook heel snel doen door twee keer achter elkaar op de toetsen te drukken waarmee je rent (A/D of de pijltjestoetsen). Hierdoor trekt je speler een korte sprint.

Publicatiedatum
Dit spel kwam uit op 29 mei 2019.

Developer
Basketball Stars is gemaakt door MadPuffers (dezelfde spelontwikkelaar die ook de Moto X3M spelletjes heeft ontworpen).
Besturing
Speler 1
AenD
Bewegen
W
Springen
S
Iemand blokken
B
Gooien
V
Speciale beweging
Speler 2
en
Bewegen
Springen
Iemand blokken
L
Gooien
K
Speciale beweging
Single player
A+Dof+
Bewegen
Wof
Springen
Sof
Iemand blokken
XofL
Gooien
ZofK
Speciale beweging

Basketball Stars Walkthrough

Er is geen video gevonden.