Spelinformatie

4.5 / 5 (2401 stemmen)
Beschrijving
Brawlhalla Grand Slam is een multiplayer vechtspelletje uit de Ubisoft Nano games serie. Betreed een arena vol legendarische helden en veeg de vloer aan met al je tegenstanders.

Hoe speel je Brawlhalla Grand Slam
In iedere ronde doen er 8 spelers mee. Spring door de arena en grijp je vast aan de zwevende muren. Je moet de andere spelers het pad afsnijden en ze tegen de vloer slaan. Dit kun je op twee manieren doen. Je kunt ze onderscheppen terwijl ze door de lucht springen, of je kunt bovenop ze springen en een klap uitdelen terwijl ze aan de muur hangen.

Spelers die worden geraakt smakken tegen de vloer en verliezen zo een van hun hartjes. Iedere speler begint met een gezondheid van zes punten, en als je ze alle zes kwijtraakt dan ben je af en word je uit de arena gegooid. Tijdens het spel kun je de booster items pakken die willekeurig in de arena verschijnen. Zo kun je gezond blijven, extra goud pakken, en power-ups zoals magische schilden verzamelen.

Brawhalla Nano Game
Brawlhalla Grand Slam is een gratis Nano-versie van het Brawlhalla vechtspel van Blue Mammoth / Ubisoft. Binnen dit spel kun je allerlei personages uit de originele game vrijspelen, zoals Brynn, Hattori, Mordex, Nix, Bödvar en nog vele anderen. Ook kun je voor ieder personage twee of meer leuke skins/kostuums vrijspelen.
Besturing
Gebruik je muis

Brawlhalla Grand Slam Walkthrough

Er is geen video gevonden.