TriPeaks Solitaire
Solitaire KlassiekSolitaire Klassiek Spider SolitaireSpider Solitaire Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 Classic Solitaire DeluxeClassic Solitaire Deluxe Solitaire Quest PyramidSolitaire Quest Pyramid Tingly PatienceTingly Patience Spider Solitaire 2 SuitsSpider Solitaire 2 Suits Yukon SolitaireYukon Solitaire Golden Spider SolitaireGolden Spider Solitaire Daily SolitaireDaily Solitaire Kings and Queens Solitaire TriPeaksKings and Queens Solitaire TriPeaks Golf SolitaireGolf Solitaire Uno OnlineUno Online FreeCell Solitaire ClassicFreeCell Solitaire Classic Arkadium Spider SolitaireArkadium Spider Solitaire Crescent SolitaireCrescent Solitaire BlackjackBlackjack Microsoft Solitaire CollectionMicrosoft Solitaire Collection Om Nom BubblesOm Nom Bubbles Jump Into the PlaneJump Into the Plane Jewel LegendJewel Legend Penalty Challenge MultiplayerPenalty Challenge Multiplayer Parkour Block 6Parkour Block 6 Toilet PinToilet Pin Crowd Clash RushCrowd Clash Rush Bubble ShooterBubble Shooter LingoLingo Paper.io 2Paper.io 2 Mahjong ConnectMahjong Connect Moto X3MMoto X3M Love Tester 3Love Tester 3 Geometry JumpGeometry Jump Mahjong ClassicMahjong Classic Kris MahjongKris Mahjong Color TunnelColor Tunnel 3D Free Kick World Cup 183D Free Kick World Cup 18 Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Penalty Shooters 2Penalty Shooters 2 Block BlastBlock Blast Nose HospitalNose Hospital Mahjong TitansMahjong Titans Master GunMaster Gun Hole.ioHole.io Pet ConnectPet Connect Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Block TNT BlastBlock TNT Blast ImpostorImpostor BlocksBlocks Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Secret Office KissingSecret Office Kissing Mahjong DimensionsMahjong Dimensions

TriPeaks Solitaire

3.9
7 stemmen

Hoe moet je TriPeaks Solitaire spelen 

De TriPeaks Solitaire regels zijn eenvoudig. Het doel is om alle kaarten van het bord te verwijderen door op de kaart op het bord te klikken die één rang hoger of lager is dan de kaart die naast de wegwerpstapel ligt. Het maakt niet uit of de kaarten verschillende kleuren hebben. De gekozen kaart op het bord wordt de bovenste kaart naast de wegwerpstapel. 

Als je op dezelfde piramide twee kaarten van het bord haalt, gaat de dichte kaart eronder open en kun je ook die kaart gebruiken in je ronde. Dit is anders dan normale Solitaire spellen zoals Classic Solitaire.

Het doel is om alle drie de piramides leeg te spelen voordat de kaarten op de wegwerpstapel op zijn. Als je geen zet kunt doen, kun je een gesloten kaart van de wegwerpstapel pakken. Dit wordt de nieuwe kaart bovenop de speelstapel. Gebruik de wegwerpstapel niet te vaak, want de kaarten kunnen opraken en als dat gebeurt, is het spel voorbij. 

Tips voor TriPeaks Solitaire

  • Tip 1: Het is belangrijk om zo snel mogelijk kaarten van het bord te verwijderen. Het is dus belangrijk om combinaties te maken met de kaarten. Stel dat je een vier op de speelstapel hebt en er liggen een drie, een vier en nog een drie op het bord. Dan kun je een reeks maken met de drie, dan de vier en dan weer de drie. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk kaarten tegelijk wegspeelt om de piramides zo snel mogelijk te verwijderen.
  • Tip 2: Als je twee dezelfde kaarten op het bord beide kan gebruiken, is het beter om degene te kiezen die boven een gesloten kaart ligt. Laten we zeggen dat er twee zevens op het bord liggen en dat je ze allebei kunt kiezen om verder te spelen. Maar slechts één van de twee zal een nieuwe kaart eronder open maken. Dan is het beter om die te kiezen, zodat je meer opties hebt om te spelen. 

Soortgelijke games zoals TriPeaks Solitaire

We hebben nog veel meer denkspellen op onze site!

Publicatiedatum

Dit spel kwam uit in 2024.

Besturing
Gebruik je muis