Spelinformatie

4.5 / 5 (3131 stemmen)
Beschrijving
Noob vs Pro 2: Jailbreak is een hilarisch avontuur spelletje waarin je de onnozele Noob moet helpen uit de gevangenis te ontsnappen. Ook Pro moet uit de cel zien weg te komen. Upgrade hun wapens en middelen en vind de weg naar buiten.

Hoe speel je Noob vs Pro 2: Jailbreak?
In dit natuurkunde spelletje zitten zowel Noob als Pro in een ondergrondse kerker opgesloten. Nu komt Noobs grote liefde voor gaten graven eindelijk goed van pas. Graaf een tunnel naar de oude mijn en gebruik het afgedankte mijnwagentje om te ontsnappen.

Met dit rammelende karretje kom je eerst niet zo ver, maar door onderweg de kratten en zombies stuk te rijden kun je geld verdienen om upgrades te kopen. Dat geldt ook voor de Pro, die juist extra wapenkracht, een sterker harnas en betere schoenen nodig heeft om ook de tunnel door te komen.

Uiteindelijk moet je ook een gevecht winnen tegen de Cheater. Deze valsspeler is namelijk degene die de twee helden heeft opgesloten. Ontsnap eerst uit de gevangenis met Noob. Daarna kun je het ook met het Pro personage proberen.

Wat zijn de beste Tips voor Noob vs Pro 2: Jailbreak?
Gebruik dynamiet om je karretje vooruit te stuwen – Exploderende kratten TNT kunnen je achteruit stoten als je er vol tegenop rijdt. Maar spring je er bovenop dan kun je meerijden op de kracht van de explosie en kom je ineens een stuk sneller en verder vooruit.

Haal het tot de checkpoints – Je mag dan namelijk vanaf dat punt verder, en hoeft niet meer helemaal terug naar het begin van de tunnel. Zo kom je weer een stuk verder vooruit.

Geef je over aan de dwaasheid – Noobs mijnkarretje is moeilijk te besturen en tuimelt wild door de gangen van de mijn heen. Je zou het niet denken, maar vaak kom je op die manier sneller vooruit dan door netjes op je vier wielen te blijven. Knal dus gewoon volle vaart en onbesuisd door de ondergrondse gangen. Noob kan wel een stootje hebben.

Waarom Noob vs Pro?
In games, is noob (ook wel ‘n00b’ of ‘newb’) een (scheld)woord voor nieuwe en onervaren spelers. Pro is het tegenovergestelde, een speler die ervaren en bedreven is. In Minecraft worden mensen voor noob uitgemaakt als ze doelloze of ‘domme’ acties uitvoeren in het spel. Men gaat er dan vanuit dat zo’n speler het spel nog niet helemaal snapt.

Mensen steken nog wel eens de draak met newbies, maar niet per se met slechte bedoelingen. Noob-gedrag is ook gewoon grappig, en iedereen is ten slotte ooit zelf een noob geweest. De komische Noob vs Pro spelletjes zijn dan ook een soort viering van het newb-zijn en noob-grappen.

Het Noob-personage in deze spelletjes is gebaseerd op de Minecraft Noob skin. Deze skin is weer gebaseerd op Steve, het personage dat nieuwe spelers automatisch krijgen toegewezen. Noob heeft alleen een extra ‘derpy’ hoofd. Hij heeft grote uitpuilende ogen, rode blosjes van de opwinding en lacht altijd. Ook stuitert hij zonder na te denken alle kanten op.

De Pro is juist het tegenovergestelde. Hij is ingetogen, denkt vooruit en gaat alleen doelgericht te werk. Hij heeft een mooie uitrusting van diamant, en werkt hard om al zijn eigen materialen en attributen te upgraden. Je kunt met beide uit de ondergrondse gevangenis breken, maar ze doen het ieder op hun eigen manier.

Wanneer kwam Noob vs Pro 2: Jailbreak uit?
Dit spel verscheen voor het eerst op 22 april 2022.

Wie heeft Noob vs Pro 2: Jailbreak gemaakt?
Dit spel werd ontwikkeld door Noob vs Pro Team. Deze studio heeft ook een aantal andere leuke Minecraft spelletjes ontwikkeld, zoals Noob vs 1000 Zombies!
Besturing
Gebruik de pijltjestoetsen
Spatiebalk
Bewegen

Noob vs Pro 2: Jailbreak Walkthrough

Er is geen video gevonden.