Spelinformatie

4 / 5 (7981 stemmen)
Beschrijving
Noob vs 1000 Zombies! is een komisch avontuur met een verhaallijn vol grollen en gekheid. Verken een wereld die is geïnspireerd door Minecraft en red samen met de held Noob zijn geliefde schaap van de zombies.

Hoe speel je Noob vs 1000 Zombies!
Met een verhaal vol geestige personages spreekt dit actiespelletje fans van Minecraft aan die van dwaze humor houden. De klunzige en naïeve natuurliefhebber Noob is met de varkens in de modder aan het spelen als hij ineens de schapen angstig hoort blaten. De zombies vallen aan! Ze hebben het bos in brand gestoken en het favoriete schaap van Noob ontvoerd. Dat kan natuurlijk zomaar niet! Noob zal zich wreken!

Ga op avontuur met Noob en verken een 2D pixel wereld die is geïnspireerd op Minecraft. Rijd op een schaap door de velden, schiet de zombies neer met je pijl en boog, speel verschillende levels vol zombie-vallen uit, en zoek de weg door de geheime mijnen. Kun jij alle zombies uitroeien en je wollige makker redden? Verzamel geld en handige voorwerpen, speel grappige video’s vrij, en geniet van de grappen en grollen van deze verslavende heldenklucht gebaseerd op de Minecraft Noob skin.

Wie of wat is Noob?
In de wereld van games, verwijst het woord noob (ook wel ‘n00b’ of ‘newb’) naar onervaren spelers. Het is een verkorte versie van ‘newbie’, en het tegenovergestelde van een ‘pro’ – een speler die veel skills en ervaring heeft. Iemand kan bijvoorbeeld als ‘noob’ bestempeld worden als ze doelloze, ondoordachte, of andere ‘domme’ zetten maken in het spel. Vooral als mensen ervanuit gaan dat dit komt omdat die persoon het spel nog niet zo goed snapt.

Meestal is ‘noob’ dus geen positief woord. Hoewel ‘noob’ dus vaak gebruikt wordt om te spotten met spelers die een spel nog niet helemaal onder de knie hebben, zijn er ook spelers die op een zachtaardigere manier de draak steken met het noob-zijn. Want uiteindelijk is iedere speler ooit wel eens een kersverse ‘noob’ geweest. Dit spelletje zit vol grapjes voor ingewijden, vooral als het aankomt op noob-gedrag en bekende noob-personages en parodieën, zoals bijvoorbeeld Nood1234.

De Minecraft Noob skin is gebaseerd op Steve, het personage dat beginnende spelers automatisch krijgen toegewezen. De Steve skin verwijst er dus naar dat noobs nieuw in het spel zijn gekomen. Het gezicht van de Noob skin is opzettelijk extra ‘derpy’ (onnozel) gemaakt. Hij heeft gekke ogen en kwijlt uit zijn lachende mond.

Tips voor Noobs
Noobs sullige gelaatstrekken verwijzen ernaar dat spelers met meer ervaring soms op noobs neerkijken en lachen om de onnozele beginnersfouten die ze soms maken. Bijvoorbeeld, eindeloos aarde opgraven, en dan ook nog eens per ongeluk in het gat vast komen te zitten dat ze net hebben gemaakt. Of zover doorgraven dat ze in een tunnel vol mobs vallen en worden opgegeten. (Geen zorgen. Dit overkomt miljoenen beginners. Vandaar dat er allerlei noob-tutorials zijn die je helpen de vaakst voorkomende noob-moves te vermijden zodat je het spel sneller doorkrijgt.)

Publicatiedatum
Noob vs 1000 Zombies! verscheen voor het eerst op 1 februari, 2022.

Developer
Dit spelletje werd ontwikkeld door Noob vs Pro Team.
Besturing
Gebruik je muis

Noob vs 1000 Zombies! Walkthrough

Er is geen video gevonden.