Spelinformatie

4.5 / 5 (1459 stemmen)
Beschrijving
Healing Rush is een pseudo-3D arcade spelletje. Je werkt in een stampvol en ontzettend chaotisch ziekenhuis. De patiënten blijven maar komen. Kun jij de werkdruk aan? Breng de patiënten naar de juiste bedden en geef ze snel de juiste medicijnen.

Hoe speel je Healing Rush?
In dit ziekenhuis is het elke dag mega druk. Er blijven maar nieuwe patiënten binnenstromen. Ze zijn ziek of hebben een ongeluk gehad. Begin met een kleine afdeling en verdien genoeg geld om allerlei nieuwe afdelingen van het ziekenhuis vrij te spelen.

Eerst moet je de patiënten uit de wachtruimte ophalen. Breng ze naar een van de ziekenhuisbedden. Nu kun je ze onderzoeken om te zien wat er aan de hand is. Ga daarna naar de juiste kast om de medicatie te halen die de patiënt nodig heeft.

Als de patiënten eenmaal beter zijn, laten ze geld voor je achter. Voor iedere gezonde persoon die de kliniek verlaat staan er alweer nieuwe patiënten te wachten. Steek het geld dat je verdient daarom in verbeteringen voor het ziekenhuis. Je kunt bijvoorbeeld meer bedden kopen en meer artsen inhuren.

De artsen en de onderzoekers in het medisch laboratorium kun je ook upgraden, zodat ze sneller kunnen werken of bijvoorbeeld zelf geld van de patiënten kunnen aannemen. Zo hoef jij niet steeds overal achteraan te rennen en kun je je richten op het openen van nieuwe afdelingen.

Speel nieuwe vleugels van het ziekenhuis vrij, zoals de noodpost voor botbreuken, een afdeling voor virologie en bacteriologie, of de afdeling spoedeisende hulp bij ernstige ongevallen. Je kunt ook sleutels winnen om speciale voorwerpen vrij te spelen.

Wanneer kwam Healing Rush uit?
Dit spel werd voor het eerst gepubliceerd op 5 mei 2022.

Wie heeft Healing Rush gemaakt?
Deze game is gemaakt door de spelontwikkelaar Dats Games.
Besturing
Gebruik je muis

Healing Rush Walkthrough

Er is geen video gevonden.