Spelinformatie

4.5 / 5 (54359 stemmen)
Beschrijving
Flip Bottle is een behendigheidsspelletje dat is gebaseerd op de meme uit 2016. Gooi de waterflesjes op de platforms en spring ermee naar de finish. Land op het zwart-wit geruite vlak om elk level uit te spelen.

Hoe speel je Flip Bottle?
In dit arcade spelletje kun je met één druk op de knop de waterflesjes door de huiskamer gooien. Laat de flessen op de boekenplanken landen, balanceer ze op het randje van de TV, of kom precies neer op de magnetron. Stuiter met gevaar voor eigen leven over de toasters, en laat het flesje over de lijsten van de kantelende schilderijen en foto’s glijden.

Maak enkele en dubbele sprongen en zorg dat het flesje niet op de grond valt. Je kunt punten sparen door de levels uit te spelen, en allerlei nieuwe flesjes vrijspelen via het menu. Probeer ook eens de frisdrank blikjes, flessen sportdrank, koffiebekertjes, en wijnflessen. Je kunt zelfs champagneflessen door de huiskamer slingeren!

Wat is Bottle Flippen?
Flesjes flippen werd wereldwijd ineens een trend in 2016 toen een viral filmpje de ronde deed op het internet. De video liet zien hoe een middelbare scholier bij een talentenjacht flesjes door de lucht slingerde en overeind liet neerkomen. Een gave truc die iedereen wel wilde leren.

Om een bottle flip te doen, houd je de fles bij de nek vast en slinger je hem de lucht in, waarbij je met een knikbeweging van je pols het flesje van je weg laat draaien. Het doel is om het flesje zo neer te laten komen dat het overeind blijft staan.

Flip Bottle – Wat zijn de beste Tips?
In dit spelletje krijg je de bottle flip natuurlijk zo onder de knie, maar mocht je het eens in het echt willen proberen dan volgen hier een aantal tips: De hoeveelheid water is heel belangrijk. Je kunt het flesje het beste zo tussen de 20% en 40% vullen, ongeveer een derde deel dus. Daarnaast werken flesjes met een zandloper-vorm het beste. Probeer het maar eens!

Wanneer kwam Flip Bottle uit?
Deze HTML5-versie van het spel werd voor het eerst uitgebracht op 30 oktober 2019. Eerder was er al een iOS-versie verschenen in december 2018, en een Android-versie in april 2019.

Wie heeft Flip Bottle gemaakt?
Dit spel is ontworpen door de spelontwikkelaar BPTop.
Besturing
Gebruik je muis

Flip Bottle Walkthrough

Er is geen video gevonden.