Spelinformatie

4 / 5 (12600 stemmen)
Beschrijving
Sand Sort Puzzle is een brain training spelletje waarin je het zand van het ene glazen vaasje naar het andere moet overgieten om de laagjes op kleur te sorteren. Kun jij alle levels van deze puzzel oplossen? Het wordt steeds ingewikkelder.

Hoe speel je Sand Sort Puzzle?
In dit denk spelletje mag je het zand alleen in een lege vaas gieten, of bovenop een laagje van dezelfde kleur. Als een vaas vol zand zit van een enkele kleur, dat schiet er een bloemetje uit de aarde. Er kan nu geen zand meer bij worden gegoten.

Om de puzzels op te lossen moet je goed kijken in welke volgorde je de laagjes zand moet verplaatsen. In de eerste paar levels is dit vrij makkelijk. Je hebt dan nog niet zoveel kleuren en er zijn genoeg lege vaasjes om het zand in te gieten.

Naarmate je verder komt worden de puzzels steeds moeilijker. Nu wordt ook de volgorde van de zetten die je maakt steeds belangrijker. Als je te werk gaat zonder na te denken kun je zomaar eens vastlopen omdat je de bovenste lagen zand nergens meer kwijt kunt.

Geen zorgen, want als dit gebeurt kun je het level altijd resetten door op de knop met de draaiende pijltjes te tikken. Je kunt ook één enkele zet ongedaan maken door op de knop met het gebogen pijltje te drukken. Deze knop kun je maar 5 keer per spel gebruik, dus zet deze optie alleen in als je ‘m echt nodig hebt.

Wanneer kwam Sand Sort Puzzle uit?
Dit spelletje verscheen voor het eerst op 5 januari 2022.

Wie heeft Sand Sort Puzzle gemaakt?
Dit spel werd ontwikkeld door de game studio 2Play.
Besturing
Gebruik je muis

Sand Sort Puzzle Walkthrough

Er is geen video gevonden.