Spelinformatie

4 / 5 (5647 stemmen)
Beschrijving
Run 3 is een populair endless runner spelletje waarin je met een kleine grijze alien door een lange tunnel rent. De tunnel zweeft door de ruimte en zit vol gaten. Ren over de muren en het plafond om te voorkomen dat je door een van deze openingen valt.

Hoe speel je Run 3?
In dit verslavende behendigheidsspelletje ren je met de alien door de tunnel. Spring op de tegels en ontwijk de gaten. Als je door zo’n gat valt word je de ruimte in geslingerd en moet je het level opnieuw proberen. Hoe ver weet jij te komen?

De alien kan ook tegen de muren springen en de tunnel laten draaien. De zwaartekracht en de camerahoek draaien met je mee wanneer je van oppervlak wisselt. Onderweg kom je allerlei hindernissen tegen die je op creatieve manieren moet zien te omzeilen.

Wat zijn de beste Tips voor Run 3?
Grote en kleine sprongen – Je kunt grote en kleine sprongen maken. In sommige levels zitten er hele grote gaten tussen de tegels, terwijl er in andere levels steeds heel veel kleine openingen achter elkaar voorkomen. Om kleine sprongetjes te maken kun je de spring-toets heel kort aantikken en meteen weer loslaten. Voor een grotere sprong houd je de toets langer ingedrukt.

Denk vooruit, wees creatief – Blijf goed letten op wat er in de verte aan zit te komen. Zo heb je genoeg tijd om te reageren. Loop je bij een bepaalde route steeds vast, wees dan creatief en probeer een andere aanpak. Kijk goed naar de muren en het plafond. Misschien bespeur je daar wel een veel betere route.

Kun je Run 3 spelen zonder Flash?
Ja, dat kan! Hoewel de originele versie inderdaad een Flash spelletje is, kun je bij ons gewoon een HTML5-versie van het originele browser spelletje spelen zonder Flash.

Publicatiedatum
De allereerste versie van dit spelletje kwam uit in december 2013. De Flash-versie verscheen voor het eerst in juni 2014. Sindsdien heeft het spel verschillende updates meegemaakt waarbij extra spelonderdelen zijn toegevoegd.

Developer
Run 3 is gemaakt door de spelontwikkelaar Joseph Cloutier. Het oorspronkelijke hoofdpersonage van het spel is ontworpen door Alex Ostroff.
Besturing
Gebruik de pijltjestoetsen

Run 3 Walkthrough

Er is geen video gevonden.