Spelinformatie

4 / 5 (2888 stemmen)
Beschrijving
Uphill Rush 10 is een volkomen gestoord race spelletje dat zich in een Amerikaanse stad afspeelt. Scheur door de wegversperringen en ram de hotdogkraampjes ondersteboven met je gele taxi en andere hilarische voertuigen.

Hoe speel je Uphill Rush 10?
Race over de weg in de verschillende voertuigen die je kunt kiezen. Je begint dit avontuur met een New Yorkse klassieker: de gele taxi. Verzamel muntjes en doe allerlei stunts om bonuspunten te verdienen. Stoot de verkeerspionnen opzij en raas dwars door de hamburger restaurantjes en klassieke diners heen om zo snel mogelijk bij de finish te komen.

Je kunt zelfs door zwembaden dobberen. Bijna alles kan en mag in dit spelletje, zolang je de auto maar niet om laat slaan. Als je coureur met zijn of haar hoofd tegen de grond smakt, moet je opnieuw beginnen (of vanaf het laatste checkpoint).

Spaar muntjes om je voertuigen te upgraden of om nieuwe voertuigen en bestuurders vrij te spelen. Aan het begin van ieder level zie je een aantal adviezen voor het benodigde niveau van je auto. (Je kunt ook rijden zonder deze upgrades te kopen, maar mét gaat het makkelijker.)

Hoe rijd je in Uphill Rush 10?
Gebruik de pijltjestoetsen om de auto’s, skateboards, motorfietsen en andere voertuigen te besturen. Druk op het pijltje omhoog om gas te geven, en op pijltje omlaag om te remmen en achteruit te rijden. Gebruik de pijltjes links en rechts om je voertuig in balans te houden, en druk op de spatiebalk voor extra snelheid.

Hoe koop je upgrades in Uphill Rush 10?
Tik op het plaatje met het paard en de auto. Er verschijnt nu in de onderste hoek links een menu met alle voertuigen die je vrij kunt spelen. Rechtsboven verschijnt het upgrade menu met alle upgrades die je kunt kopen voor het voertuig dat je nu gebruikt. Het aantal muntjes dat je hebt verzameld staat bovenaan het scherm. De duurdere voertuigen kun je meestal verder upgraden dan de goedkopere.

Wanneer kwam Uphill Rush 10 uit?
Dit spel werd uitgebracht in de laatste week van April, 2022.

Wie heeft Uphill Rush 10 gemaakt?
Dit spelletje is ontwikkeld door Agame. Zij maakten ook de andere Uphill Rush spelletjes.
Besturing
Gebruik de pijltjestoetsen

Uphill Rush 10 Walkthrough

Er is geen video gevonden.