Spelinformatie

4 / 5 (2796 stemmen)
Beschrijving
Yummy Tales 2 is een schattig match-3 spelletje waarin je opnieuw de boerderij van Oscar het hondje bezoekt. Wandel langs alle velden, stallen en weilanden om de boerderijdieren te voeren. Zet drie of meer van dezelfde groenten en vruchten op een rijtje om ze aan de dieren te geven.

Hoe speel je Yummy Tales 2?
In dit bejeweled spelletje ben je opnieuw op bezoek bij Oscar en de boerderij waar deze lieve puppy woont. Reis de hele boerderij af door het kronkelende pad te volgen en alle puzzeltjes op te lossen. Rechts van het speelbord zie je allerlei boerderijdieren. Zij vertellen je wat ze het liefst willen eten.

Verzamel de juiste voorwerpen door er telkens drie of meer van dezelfde soort op een rijtje te zetten. Tik een icoontje aan en versleep het naar een vakje ernaast om twee voorwerpen van plaats te laten wisselen. De wissel moet direct een geldige combo opleveren, want anders telt je zet niet en springen de icoontjes weer terug.

Yummy Tales 2 strategie: Hoe win je bommen en bonuspunten?
Als je een combo weet te maken met meer dan drie gelijke voorwerpen dan verdien je een bom. Deze bommen kunnen hele rijen en kolommen in een keer leeg knallen, of zelfs alle voorwerpen van een bepaalde soort van het bord laten springen. Je hebt maar een beperkt aantal zetten genoeg groeten en vruchten te verzamelen, dus maak er slim gebruik van!

Heb je nog zetten over op het moment dat je het doel behaald hebt, dan worden ze omgezet tot extra bommen. Hierdoor kunnen er kettingreacties en cascades ontstaan. Zo kun je helemaal aan het einde van ieder level nog een groot aantal bonuspunten scoren om de meter helemaal tot aan de drie sterren te vullen. 

Met behulp van de vier verschillende boosters die je kunt verzamelen behaal je bovendien het doel voor ieder level sneller en verdien je nog meer punten.

Wanneer kwam Yummy Tales 2 uit?
Dit spel verscheen online op 14 januari 2022.

Wie heeft Yummy Tales 2 ontwikkeld?
Dit spel is gemaakt en uitgegeven door SoftGames en Azerion. Zij ontwikkelden samen ook nog een aantal andere mooie puzzel games zoals Spider Solitaire Blue, Wood Block Puzzle 2 en Word Swipe.
Besturing
Gebruik je muis

Yummy Tales 2 Walkthrough

Er is geen video gevonden.