Spelinformatie

3.5 / 5 (5088 stemmen)
Beschrijving
Garden Tales 2 is een mooi match-3 spelletje. In dit langverwachte vervolg op het originele tile-matching avontuur Garden Tales kun je een nieuwe landkaart verkennen. Ontdek een grote verzameling nieuwe puzzels. Verzamel het fruit en alle schatten!

Hoe speel je Garden Tales 2?
In dit bejeweled spelletje reis je wederom door de prachtige boomgaarden en moestuintjes die met liefde door de tuinkabouters worden verzorgd. Help ze het fruit te verzamelen door drie of meer van dezelfde icoontjes op een rijtje te zetten. Je kan het fruit verplaatsen door twee stenen die naast elkaar liggen van plek te laten wisselen. Dit moet dan wel meteen een geldige combinatie opleveren.

Aan het begin van elk level zie je welke voorwerpen je moet verzamelen. Je hebt maar een beperkt aantal zetten om dit voor elkaar te krijgen. Je kunt links bovenaan in het houten paneeltje zien hoeveel zetten je nog over hebt.

Soms moet je bepaalde vruchten verzamelen, en andere keren moet je de juiste voorwerpen naar de onderste rij laten vallen om ze te pakken. Ook zijn er levels waarin je blokken ijs moet wegbreken of stenen moet opruimen om de tuin op orde te houden. En soms moet je een combinatie van verschillende opdrachten klaarspelen.

Zijn er Tips voor Garden Tales 2?
Sterren verzamelen – Boven de cirkel die aangeeft hoeveel zetten je nog over hebt zie je een boog die aangeeft hoeveel punten je hebt gescoord en hoeveel sterren je daarmee verdient. Je kunt per level drie sterren winnen. Gebruik ze om de hekken en schatkisten te openen die je op de landkaart tegenkomt.

Schatten openen – Dat je de hekken wilt openen spreekt voor zich, maar let ook op de schatkisten. Hierin vind je vaak muntjes, boosters, en andere bonusvoorwerpen die je kunnen helpen de moeilijkere levels uit te spelen. Het is dus de moeite waard om af en toe een eerder level te herspelen zodat je het maximale aantal sterren kunt verdienen.

Fruitbom – Als je combinaties van 4 of meer voorwerpen weet te maken verdien je een speciale fruitbom. Icoontjes met een gloeiende witte ring eromheen kunnen in een keer een hele rij of kolom (of allebei!) leegruimen wanneer je ze gebruikt om een combo te maken.

Eindstand bonus – Als je de opdracht van een level hebt volbracht dan worden alle beurten die je nog over hebt omgezet tot fruitbommen. Ze gaan vervolgens allemaal tegelijk af en leveren een reusachtige bonus op. Zo klimt je puntental vaak in een klap hoog genoeg om de driesterren score binnen bereik te brengen.

Wanneer kwam Garden Tales 2 uit?
Dit spel werd oorspronkelijk uitgebracht in januari 2021. De HTML5-versie werd vervolgens op 17 september van hetzelfde jaar uitgebracht door Azerion.

Wie heeft Garden Tales 2 gemaakt?
Dit spel werd ontwikkeld door SoftGames en Azerion. Deze spelontwikkelaars brachten ook het eerste Garden Tales spelletje uit.
Besturing
Gebruik je muis

Garden Tales 2 Walkthrough

Er is geen video gevonden.