Spelinformatie

4 / 5 (54199 stemmen)
Beschrijving
Penalty Shooters 2 is een voetbal spelletje waarin je om de beurt het doel moet verdedigen en penalty’s kunt schieten. Speel een wedstrijd om de beker. In iedere ronde van het toernooi heb je vijf kansen om de bal in het doel te trappen.

Hoe speel je Penalty Shooters 2?
In dit sport spelletje moet je alle rondes van het toernooi winnen om de finale te bereiken en de beker te winnen. Kies een team uit en begin met spelen. Je staat om de beurt in het doel of juist er tegenover om de bal te trappen. Schiet raak en verdedig vervolgens het goal tegen de doelpogingen van je tegenstander.

Hoe val je aan in Penalty Shooters 2?
Als jij aan de beurt bent om te schieten, moet je goed op de rode doelschijf letten. Deze beweegt van links naar rechts door het scherm. Wacht tot de schijf ergens voor het doel passeert en tik of klik om de bal te trappen. Om hoger te mikken kun je vinger op het scherm houden of de muisknop blijven indrukken. De doelschijf begint dan omhoog te klimmen.

Pas wel op, want als de schijf eenmaal tot aan de bovenste rand van het scherm is geklommen komt hij niet meer omlaag. Als je nu loslaat en trapt zal je over de dwarsbalk heen schieten. Als je op de bovenste hoeken van het doel wilt mikken moet je dus wel op tijd loslaten om de bal nog in het doel te trappen. Wacht niet te lang!

Hoe verdedig je het doel in Penalty Shooters 2?
Wacht totdat de aanvaller zijn aanloop begint te nemen. Nu verschijnt er een rood-met-gele doelschijf ergens binnen je doel. Hier mikt je tegenstander op. Tik snel in het midden van deze schijf om je keeper te laten springen zodat hij de bal kan tegenhouden. Je moet zo nauwkeurig mogelijk in het midden van de schijf tikken, want anders zal je doelverdediger de bal net missen en scoort je tegenstander een punt.

Wanneer kwam Penalty Shooters 2 uit?
Dit spel verscheen voor het eerst in april 2016. Eind februari 2017 verscheen er een update, en het spel kreeg in augustus 2018 nog een update.

Wie heeft Penalty Shooters 2 gemaakt?
Dit spel is ontwikkeld door de game developer Vladeta Marinkovic. Hij is eigenlijk opgeleid als elektrotechnisch ingenieur, maar maakte onder de bedrijfsnaam Physical Form meer dan 50 HTML5-spelletjes. Zo is hij bijvoorbeeld ook de maker van de spellen Penalty Champs 21 en Detective Loupe Puzzle.
Besturing
Gebruik je muis

Penalty Shieten 2 Walkthrough

Er is geen video gevonden.