Spelinformatie

4 / 5 (4098 stemmen)
Beschrijving
TrackMania Blitz is een 2D racespelletje uit de Ubisoft Nano games collectie. Blijf je tegenstanders voor en scheur als eerste over de eindstreep om in het spel te blijven en in de finale te komen.

Hoe speel je TrackMania Blitz
TrackMania Blitz is een afvalrace. Dit betekent dat de spelers die aan het einde van de ronde als laatste over de finish komen uit de wedstrijd worden gezet. Alleen de allersnelste coureurs halen het dus tot de finale. Zorg dat jij erbij zit!

Je kunt 16 verschillende racebanen vrijspelen door steeds als een van de eerste de eindstreep te bereiken. Laat zien wat je in huis hebt en draai nauwkeurig door de bochten met zo min mogelijk snelheidsverlies. Je kunt ook gave stunts doen met je Formule-1 racewagen, en boosters pakken om nog harder te rijden. Ontwijk de rode pijlen, want daardoor verlies je vaart!

TrackMania Blitz is een gratis Nano game versie van de bekende Trackmania spellen van Ubisoft Nadeo. De spelbesturing is versimpeld en intuïtief, zodat je meteen meer controle hebt over je F1 auto.
Besturing
of
Draaien

TrackMania Blitz Walkthrough

Er is geen video gevonden.